Tuotteet

Sivuillamme esiintyvät tuotteet ovat osa Hygienialinkki.com Oy:n ja SP Pro Systemsin normaalia varastotavaraa. Ne eivät siis edusta koko Hygienialinkki.com Oy tuotevalikoimaa, vaan ovat yleisimmin meiltä kysyttyjä tuotteita. Pystymme nopeisiin ja edullisiin toimituksiin myös muissa tuotteissa, älä siis epäröi pyytää tarjousta. Myyjä pidättää itsellään oikeuden olla myymättä jälleenmyyjille. Nettikaupan hinnat voivat poiketa suoraan edustajalta tehdystä tilauksesta.

Toimitusaika

Toimitusaikamme on normaalisti 1-3 arkipäivää. Toimitamme tuotteet Itellan kautta suoraan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen. Kello 14.00 mennessä tehdyt tilaukset lähtëvät samana päivänä. Toimituskulut alkaen 9,50€ perille kannettuna. Mikäli toimituksen arvioidaan kestävän pidempään kuin on ilmoitettu, ilmoitamme siitä tilaajalle. Tarvittaessa voimme myös palauttaa rahat asiakkaan tilille. Tilauksen toimitusaikaa vastaa tilauksen tuotteista se, jolla on pisin toimitusaika. Tuotteiden hinnoissa näkyy myös arvonlisävero (24%). Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa sivuston tuotteita, teknisiä tietoja sekä hintoja. Kaikki tiedot sitoumuksetta.

Maksutavat

Toimitamme tuotteet laskulla. Tuotteiden toimituksen jälkeisenä päivänä saat laskun ilmoittamaasi osoitteeseen.

Force Majeure

spmarket.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. spmarket.fi pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Palautusoikeus

Tilaajalla on oikeus peruuttaa verkkokaupassa tekemänsä tilauksensa tai osa siitä neljäntoista vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön. Palautettavien tuotteiden on ehdottomasti oltava avaamattomia ja sinetöityjä. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, on hänen aina ensin otettava yhteyttä spmarket.fi sivustoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@spmarket.fi jotta voidaan sopia palautusjärjestelyistä.

Hygienialinkki.com Oy
Terveystie 14
15860 Hollola
asiakaspalvelu@spmarket.fi