Hygienialinkki.com Oy on perustettu vuonna 2010. Olemme erikoistuneet tuomaan markkinoille laadukkaita ammattikäytön tuotteita edulliseen hintaan. Edustamamme tuoterepertuaari on uniikki. Kukaan muu ei tarjoa samaa. Hygienialinkki.com Oy on AAA-rating yhtiö.

Teemme yhteistyötä monen eurooppalaisen tehtaan kanssa noudattaen korkeita laatustanderdeja. Asiakaspalvelijoillamme on kattava asiantuntemus Suomen yrityskentästä, teollisuuden tarpeista, yksityisyrittäjien arkisista ongelmista, terveysalasta sekä elintarviketeollisuuden tarpeista. Tuotevalikoimamme kattaa puhdistuksen, työvarusteiden hoidon, desinfioinnin, teknokemian sekä työturvallisuuden laatutuotteita eri toimialojen tarpeista toimistosta työmaalle.

Haluamme auttaa ja siksi etsimme tapoja nopeuttaa asiakkaan työtä, luoda säästöjä ja löytää ratkaisuja arkisiin ongelmiin. Hygienialinkki.com on luotettava tavarantoimittaja, johon voit aina luottaa. Toimitamme konkreettisen tuotteen ja siitä laskun ilman mitään kytköksiä tai sitoumuksia. Asiakkaana voit aina nojata siihen, että se mitä lupaamme pitää myös paikkansa. Teemme läheistä yhteistyötä SP Hygiene Innovations Oy:n kanssa mikä on pohjoismaiden suurin kosketusvapaiden desinfektiolaitteiden toimittaja.

Käytämme markkinoinnissa useita eri työvälineitä ja palvellemmekin asiakkaitamme myös suoraan puhelimitse, joka toimii tehokkaana ja nopeana kanavana asiakkaillemme saada henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Valtakunnallisesti tuotteitamme on saatavilla hyvin varustetuista  apteekeista sekä rautakaupoista ympäri Suomen. Tuotemerkit Snögg® , Cederroth®,  EA1 ensiapulaukut, Soldent® nenätapit, GOJO®, PURELL®, RaiCas®, Eco Plus® – pesujärjestelmä, Puuma® ammattituotteet, Betewipe®, Hygis- työvaatteet,  paperiautomaatit & paperit ja paljon muuta toimittaa Hygienialinkki.com Oy.  Yrittäjän nopea palvelija. Hygienialinkki.com tarjoaa myös Suomen edullisimman yrittäjän paperikonseptin alkaen Joulukuusta 2018.

Työnhakijalle, meillä työntekijää arvostetaan. Saat suorittaa tehtäviä itsenäisesti. Töitä voi tehdä yrityksen tiloissa tai kotona.  Meillä etsitään yhdessä ratkaisuja ongelmiin ja joustetaan tilanteen sitä vaatiessa. Haluamme auttaa työntekijöitämme menestymään. Yhtiön työntekijöillä on uniikki asema myyntielämässä ja lukuisia muita mahtavia etuja mistä saat tietää jos haet meille töihin ja sinut valitaan.